Vinter + ull = sant

– Sponsede produkter –

Ullproduktene fra Canelana er populære året rundt her i huset, men nå når det går mot vinter setter de firbeinte ekstra stor pris på de varme sengene sine.

Den rimelige sengen fra Biltema med ulltrekk fra Canelana er like populær fortsatt. Det er over 2 år siden vi fikk disse trekkene og de viser ingen tegn til slitasje.

Det jeg liker aller best med disse trekkene er at de er så enkle å rengjøre. Eller de trenger faktisk ikke rengjøring. Det er en av de gode egenskapene til ull. Det er ikke statisk og trekker derfor ikke til seg støvpartiker. Smuss og skitt trenger heller ikke så lett inn i materialet. Sanden som Sol drar med seg inn går gjennom trekket og blir liggende i sengen under trekket. Helt genialt.

Trekket kommer i mange forskjellige størrelser, og også i oval form. Det passer derfor på de fleste hundesenger. Se modeller og størrelser av ulltrekket her.

Hundesengen i ull med opphøyde kanter har vi også hatt i et par år og er veldig fornøyd.

Vi har en i liten modell som jeg satte frem på stua til katten, men Sol mente den passet perfekt for henne.

Hun har også en større modell i buret sitt.

Sengen er vattert i midten og har opphøyde kanter i skumgummi som kan taes ut ved vask.

Det jeg liker ved denne sengen er at den er så lett og praktisk å ta med seg når vi er på besøk hos andre. Det har mye å si for at Sol skal finne roen på et fremmed sted at hun har en liggeplass hun kjenner godt.

Her kan du lese mer om ullsengen.

En annen favoritt fra Canelana som jeg plukker frem på denne tiden av året, er gamasjene i thermoshell.

Gamasjene er vind- og vanntette samtidig som de puster. Jeg er veldig fornøyd og har brukt dem mye på tur. Det er glidelås fremme slik at gamasjen kan åpnes helt opp, du trenger derfor ikke ha av og på sko dersom du tar dem på halvveis på turen.

Her finner du gamasjene.

Ullvottene fra Canelana er også faste turvenner på vinteren. De er veldig gode og varme. De fungerer slik som hundesengene, skitten fester seg ikke så rengjøring er sjeldent nødvendig.

Her kan du lese mer om ullvottene.

Canelana har etterhvert fått et stort utvalg kavlitetsprodukter til både to- og firbeinte, besøk nettbutikken her.

 

 

You may also like...

4 Responses

 1. Prima sier:

  De har masse fine produkter, men de er så dyre… en av grunnene til at jeg ikke har kjøpt så mye derfra. Men veldig bra at det er norske produkter- bruker de norsk ull?

  • Lill-Iren sier:

   Jeg tviler på at det er norsk ull som blir brukt siden mesteparten av merinoullproduksjonen foregår i Australia, men de står på Dyreveralliansens liste over mulesingfri merinoull 🙂 Jeg har heller ikke veldig mange produkter derfra, men noen få som jeg er veldig fornøyd med. Jeg er litt forkjemper for å ikke kjøpe så altfor mye, i dette bruk og kast samfunnet vi lever i. Jeg tror man kjøper mindre når man heller investerer i kvalitetsprodukter, så slipper man å bytte det ut 🙂 Dersom det er et produkt eg er ekstremt fornøyd med, så er det ulltrekket utenpå hundesengen. Det er en genial måte å oppgradere en gammel hundeseng på, og hundene elsker virkelig å ligge på det 🙂 Jeg husker før jeg hadde det trekket, så var hundesengen alltid skitten. Sand og jord samlet seg der hele tiden, nå ser jeg ingenting av det. Jeg tar bare av trekket av og til og tømmer ut det som har samlet seg under det 🙂

 2. Anonym sier:

  Du er så flink å ta bilder! Det er jo ikke lett å ta bilder av svart hund- hadde blitt glad om du delte tips i en bloggpost kanskje?

  • Lill-Iren sier:

   Tusen takk, det var kjekt å høre at du synes det 🙂 Ja, kanskje det? Jeg føler egentlig jeg er veldig amatør på det med kamera, og har bare funnet ut av ting selv underveis 🙂 Men ja, skal se om jeg får til en bloggpost 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.