Vakker vinternatur

Produktene fra Lanullva er sponset

Det blir ikke mye bedre enn dette.

Melshornet er et veldig populært turmål her på vinterstid. Det er preparerte løyper helt opp, og for randonee ski er det helt perfekt. Jeg har lyst til å prøve meg opp med truger, men gikk en tur i skiløypene bare for å se hvordan det ser ut, og hva som eventuelt blir beste veien opp.

bratt ja

Det var nydelig vær og MASSE folk som skulle på ski. Jeg hadde med truger, men hadde såklart lagt igjen magebeltet hjemme. Det er travelt å gå med staver og hund i bånd, derfor bestemte jeg meg for å gå på beina oppover. Snøen var akkurat passe hard så det gikk fint uten å tråkke gjennom.

Jeg føler det er så ukomfortabelt å gå på beina i skiløyper, har lest mange sinte avisinnlegg fra skiløpere som mener turgåere ødelegger skiløypene. Også med hund i tillegg! Jeg holdt meg helt ute i kanten hele veien for å ikke være i veien for noen. Men jeg forventet nesten en stygg kommentar fra alle jeg møtte.

Jeg må innrømme at jeg ble veldig positivt overrasket over folket på sunnmøre. Alle jeg møtte var blide og fikk bare positive kommentarer på fin og flink hund.

Vi gikk ikke helt opp på Melshornet, men svingte av og gikk til toppen av skitrekket istedet. Der fikk vi være for oss selv.

Vi var rimelig slitne begge to, det er tungt å gå i så bratte bakker på snø. Det var derfor digg med en kopp kaffe og litt nøtter på toppen.

Litt bilder måtte vi også ha i så flotte omgivelser.

Hundedekken i merinoull fra Lanullva

For en deilig vinter vi har hatt så langt. Perfekt mengde snø og stabil temperatur.

Ullgenser og lue fra Lanullva

Jeg synes Sol oppførte seg så bra i løypene. Folk som kommer i full fart nedover på ski ser veldig annerledes ut for en hund enn en vanlig turgåer. Men etter å ha fått belønning for de to første som passerte oss, skjønte hun at dette var helt normalt og ingenting hun trengte å reagere på.

 

spacer

2 comments on “Vakker vinternatur

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.