Trening

Motivasjon hos hund og eier er på topp, herlig!

Gikk en liten tur i dag og tok en liten treningsøkt på veien. Så deilig å trene hund på bar asfalt igjen.

Vi startet med bakpartskontroll, den begynner å bli veldig bra. Hun jobber godt og har minimalt med hoppende poter i forhold til hva hun har hatt tidligere. Jeg prøver å bare belønne når potene er godt plantet på bakken. Jeg ser allerede stor fremgang på “helt om holdt” – vendingene, hun holder seg i fin posisjon ved låret mitt og ikke foran.

Så tok vi en liten økt med flatdekk – trening. Det har vært vanskelig for henne å legge seg ned i flat fra utgangsposisjon når vi er ute, men i dag fikk hun det til et par ganger. Jeg la også til forstyrrelse med tennisball.

IMG_6226

Etterpå gikk vi bort til barneskolen for å ta litt ro-trening mens vi så på barna som lekte og sparket fotball. Vi satte oss helt i utkanten av skoleplassen, men allikevel kom det noen nysgjerrige barn bort som ville klappe. Så da ble det en annen type ro-trening, nemlig å ligge i ro mens barna klappet. I nesten 20 minutter ble vi sittende slik, barna snakket og klappet og snakket og klappet. Bra trening for Sara dette også, at det går an å slappe av sammen med barn og ikke bare leke. På slutten tilbydde hun til og med flere flatdekk samtidig som 4 gutter satt og klappet på henne, veldig bra!

                           

 

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.