Trening på blodspor

I dag fikk Sara gå blodspor igjen.

Jeg hadde vært flink å merke sporet denne gangen så jeg hadde full kontroll på om hun holdt seg i sporet eller ikke. Hun gikk bra hele sporet bortsett fra vinkelen jeg hadde lagt. Den var kanskje litt vanskelig siden sporet gikk langs en sti, så hadde jeg tatt en 90 graders vinkel bort fra stien. Den gikk hun rett forbi og forsatte langs stien. Etter noe meter stanset jeg henne med lina og tok henne med tilbake. Da tok hun riktig retning.

 Jeg er veldig glad for at jeg merket sporet så godt slik at jeg ble obs på dette problemet. I løpet av helga skal jeg legge et lite spor der jeg legger en litt mindre brå vinkel som ikke er i forbindelse med sti og en brå vinkel som ikke er i forbindelse med sti. Så får jeg se hvilken vanskelighetgrad hun mestrer. Dersom hun greier begge disse vinklene får jeg begynne å legge mindre brå vinkler fra sti og jobbe oss gradvis opp til 90 grader.

IMG_9079

Litt kjedelig at hun misset vinkelen, men samtidig er det litt morsommere å trene når jeg vet hva vi skal trene på! Jeg føler denne blodsportreningen har vært litt uten mål og mening, men nå har jeg ihvertfall noe jeg kan trene på og evaluere.

You may also like...

2 Responses

  1. Sofia sier:

    Blodspår är ju det roligaste som finns! Vilken fin sele 🙂

    • Lill-Iren sier:

      Takk, det er veldig billig sele kjøpt på biltema. Veldig grei å ha til blodspor 🙂 Ja jeg er litt nybegynner på blodspor, men nå når jeg føler det går fremover begynner det å bli gøy 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.