Trening i naturen

Jeg har alltid trent mye på treningssenter, men etter at jeg kjøpte meg hund har jeg innsett at jeg rett og slett ikke har tid til alt. Så jeg har ofret medlemsskapet på treningssenteret. I sommerhalvåret er det ikke noe problem, men i vinterhalvåret er det tyngre å komme seg ut på joggetur.

Denne måneden har det gått veldig greit siden været har vært så bra. Jeg har investert i brodder beregnet til jogging og det gjør det mye enklere å få til joggeturene selv om det er glatt ute. I dag ble treningsøkten en powerwalk-tur opp til en topp som heter tusenårsvarden. Man får ganske høy puls av å gå raskt i stigende terreng så det ble bra trening og et skikkelig energipåfyll.

Man finner ikke dette inne på treningssenteret.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.