Trekking trekkbelte fra Non-stop dogwear

Reklame

Nå har jeg testet ut trekking trekkbeltet fra Non-stop en stund.

Jeg har vært veldig fornøyd med alle produktene fra Non-stop dogwear så jeg hadde gledet meg til å få prøve dette beltet. Det jeg hadde tidligere var jeg ikke fornøyd med, da det gled opp fra hoften hele tiden og ble ikke behagelig å ha på seg.

IMG_4199 (533x800)

Trekking beltet har stropper mellom bena som kan reguleres, og tas av og på ved hjelp av plastspenner. Det gjør at beltet sitter akkurat der det skal og er veldig behagelig å ha på seg.

Jeg har også testet det på joggetur og det fungerer veldig bra, jeg kjenner egentlig ikke at jeg har det på. Du kan lese mer om beltet her.

IMG_4206 (800x533)

Jeg bruker magebeltet på fjelltur, joggetur, skitur og når jeg bare går tur langs veien. Av og til er det deilig å ha hendene fri og ikke måtte tenke på at hundene går fint i kobbel.

IMG_4247 (800x533)

Jeg kombinerer magebeltet med freemotion trekksele som jeg også er veldig fornøyd med. Sol har blå som er størrelse 6, Sara har hvit som er størrelse 7.

IMG_8766 (800x533)

IMG_2557 (800x533)

IMG_3709 (800x535)

klar for joggetur

Selene sitter veldig bra på begge hundene og de har god bevegelighet når de trekker. Her kan du lese mer om selen.

På magebeltet kan du bruke det båndet du vil, men jeg har brukt kjørestrikken fra Non-stop dogwear. Den er elastisk og 2,7 meter lang. Det er også refleks langs hele båndet. Jeg som har to hunder fester en hanefot som gjør at du kan trekke med to hunder uten at kjørestrikken blir forlenget. Du kan lese mer om hanefoten her og kjørestrikken her.

Vi hadde en veldig fin tur på fjellet i går i sola. Sol var festet i trekking beltet og med den elastiske strikken var det en veldig behagelig tur.

IMG_4240 (800x533)

IMG_4256 (800x533)

IMG_4263 (800x533)

IMG_4272 (800x533)

Gå inn på nettsidene til Non-stop dogwear her for å lese mer om produktene og å finne utsalgssteder.

Følg også Non-stop dogwear på sosiale medier for inspirerende turbilder og for å se produktene i bruk.

Facebook: Non-stop dogwear AS

Instagram: @nonstopdogwear

You may also like...

2 Responses

 1. Prima sier:

  Hm. Jeg må si jeg er litt uenig, har ikke samme erfaring som deg. Synes de stroppene var ubehagelige å gå med, særlig på sommeren hvor en gjerne bruke tynnere klær.

  • Lill-Iren sier:

   Kanskje du kan prøve å ha dem litt slakkere? Jeg har ikke mine så stramme, de trenger ikke være så stramme for å hindre at beltet glir opp over hofta. Jeg har ikke tenkt over stroppene i det hele tatt, har brukt dem med fjellbukser og treningstights. Jeg gikk mye uten hund sist tur siden det var mange barn som ville holde henne, og jeg merket ikke at jeg hadde på meg beltet i det hele tatt 🙂
   For meg var det ikke noe alternativ å ha belte uten stropper ihvertfall, det var utrolig ubehagelig. Jeg hadde baggen sitt belte, og måtte hele tiden dra det ned på plass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.