Tips til buret

– produktene fra Canelana er sponset –

Siden sist har jeg solgt dobbelburet jeg hadde i bilen.

Tilfeldigvis var det noen i nærheten som skulle selge et bur fra Variocage som passet perfekt til Sol. Veldig fornøyd med det buret. Det aller beste er selvfølgelig at dette er veldig sikkert for hunden i forhold til kollisjon, det er også nødutgang på baksiden av buret i tilfelle man ikke kommer seg inn fremme på grunn av skader. Men det nest beste er at lengden på buret kan justeres! Vi kan dermed gjøre det litt kortere og dermed få plass i den andre bilen også, de få gangene hele familien skal på Moldetur og lignende.

Med nytt bur fikk vi også ny burmadrass i merinoull fra Canelana.

Denne falt veldig i smak, den er så god og myk. Kantene er fylt med en skumgummipølse som gjør den veldig behagelig å ligge på for hunden. Burmadrassen er i merinoull som har de gode egenskapene som gjør at smuss og skitt ikke setter seg og den regulerer temperaturen på en naturlig måte.

undersiden av sengen

Skumgummipølsen kan tas ut dersom du har behov for å vaske sengen i maskin.

Sol er fotomodell mens Simba jakter på halen hennes

Burmadrassen er i samme stoff som ulltrekket vi har på sengene inne, og begge dyrene er veldig tydelige på at dette er den beste plassen å ligge.

Katter er veldig ærlige dyr. Sol kan jeg kommandere til å legge seg hvor som helst, men Simba kan ingen bestemme over. Han legger seg der han har det mest behagelig. Ullsengen med opphøyd kant finner du her. Ulltrekket til sengene inne finner du her.

Etter en dag med aktivitet får kroppen god restitusjon omgitt av ull. Sol i Aurora Ulldekken fra Canelana.

Den siste nyheten på burfronten er denne geniale drikkebøtten.

Helt siden Sol var valp har en av hennes hovedoppgaver i livet vært å velte vannskåler som må dele bur med henne. Dette har vært problematisk da Sol er i bur de gangene hun er hjemme alene, og når hun velter vannskålen har hun ikke tilgang på vann.

Men denne var helt super og kan anbefales på det varmeste. Du får også kjøpt egne kroker for å henge opp bøtten, men en karabinkrok fungerte også fint.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.