Sunday funday

Arbeidshelg på meg og ikke så mye spennende som skjer, men litt aktivisering får vi da til innimellom.

Slalomtreningen fortsetter, bare å smøre seg med tålmodighet. Slalom er en avansert øvelse dersom man vil ha den helt sikker.

I dag har vi også trent på å velge riktig av hopphinder og tunnel på min kommando. Så gøy å se at hun lykkes og Sol elsker virkelig denne treningen. Fart og moro og bygging av selvtillit.

Jeg koser meg med agilityboken til Fanny Gott. Hun skriver også mye om belønninger og jeg skal ta tak i grunntreningen der igjen. Sol foretrekker godbit fremfor dralek, så nå blir det mye leking med godbitskål på bakken. Ballen er en stor favoritt. Kommer derfor til å kjøre øvelser der jeg kaster ballen avgårde, før hun får hente den må hun leke drakamp inne hos meg. Belønningen når hun virkelig går inn for leken er at hun får hente ballen.

Jeg har begynt å lese om innlæring av kontaktfelt. Det kan vi også begynne å trene på nå. Enten ved hjelp av potetarget eller snutetarget.

Neste uke skal Sol endelig få gå blodspor igjen. Skal ta noen uker med jevnlig trening fremover så får vi melde oss på noen prøver etterhvert.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.