Stresse ned

Det er ikke bare bare å være hund og måtte skifte hjem.

Sara tok hele flytteprosessen veldig greit, hun var veldig rolig mens det sto på som verst med masse mennesker og aktivitet i huset hele tiden.

Nå når hun har bodd her et par dager, merker jeg at hun stresser litt. Det merker jeg først og fremst på at hun bjeffer mer enn hun pleier. Jeg har ikke hatt tid til å ta tak i det disse hektiske dagene, men i dag har jeg gått rundt med godbiter i lommene hele dagen.

IMG_8299 (640x427)

IMG_8302 (640x427)

IMG_8305 (640x412)

Jeg har belønnet når hun legger seg ned, når hun går frivillig til sengen sin, når det er lyder og hun unngår å bjeffe osv. Dette responderer Sara veldig bra på og jeg har merket stor endring bare på denne ene dagen. Jeg er fortsatt veldig overrasket over hvor bra hun takler det å ikke få være med oss opp i andre etasje.

Hun er vanligvis stort sett i samme rom som meg, men når jeg går opp trappen tusler hun inn på stuen og legger seg i stedet uten noen protester.

IMG_8312 (640x427)

I morgen er det juleaften og det er meldt fint vær. Da blir det pause fra rydding og montering av møbler, vi skal bare kose oss og jeg skal ut å gå tur. Det er lenge siden det!

Jeg var innom slakteren og skaffet Sara gode bein til jul så hun skal få en fin juleaften hun også.

IMG_8293 (640x427)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.