Sladretreningen har gitt resultater

Produktene fra Lanullva er sponset

Jeg har trent sladretrening med Sol.

Jeg synes det er en veldig effektiv metode for å få hunder som er utrolig sosiale og vil hilse på alle, til å ta kontakt med eieren istedet.

I går gikk jeg og Sol fjelltur til Vallahornet. Det er et fjell på vei opp til det populære Saudehornet, så det er mange mennesker som går disse stiene.

Sol oppførte seg så eksemplarisk og gikk uten kobbel hele turen. Vi hadde mennesker som gikk bak oss og møtte både små og store grupper som vi måtte passere mange ganger på turen. Sauer var det også oppi fjellsidene. Jeg brukte heldigvis mye tid på å venne Sol til sauer da hun var liten, så de bryr hun seg ikke om. Men sladretreningen fungerer jo på alt, sauer,hester, katter, mennesker, hunder osv.

På toppen av Vallahornet har vi utsikt over hele Ørsta.

Vi satte oss litt nedenfor varden for å nyte utsikten og drikke en kopp te. Etterhvert kom det litt folk på varden bak oss. Et par jenter kom nedover der vi satt, og knipset litt bilder. Jeg belønnet Sol for å ligge i ro.

Dekken til hund kan du bestille på Lanullva, der har de også flere typer hundeklær.

De spurte om de kunne få klappe henne og det sa jeg var greit. Jeg advarte om at hun kunne bli veldig veldig glad. Hun ene sa at familien hennes hadde flat så det var hun vant til. Men Sol var så rolig og flink og la seg fint ned på ryggen i lyngen så de fikk klappe henne. Så utrolig flink.

Hun fikk mye skryt fra jentene over hvor rolig hun var, spesielt da de fikk høre hun bare var 2.5 år gammel. Så stolt av den lille propell-hunden min som har blitt så voksen.

På vei ned igjen møtte vi også mange som var på vei opp. Sol er så flink til å ta kontakt med meg når hun får øye på noen og går fint forbi uten å hilse.

 

Her og her kan du lese mer om hvordan jeg trener sladretrening.

You may also like...

1 Response

  1. Prima sier:

    Så ut som en herlig tur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.