Sko til vintertreningen

– Produktene fra Footway er sponset –

Jeg synes det er veldig fint med snø nå når det nærmer seg jul.

Men det gjør det litt ekstra utfordrende når man skal trene hund.

Gode, varme og vanntette sko er ihvertfall viktig på denne årstiden. Nettbutikken Footway har gratis frakt og et stort utvalg sko til dame, herre og barn. Det gikk bare to dager fra jeg bestilte til jeg fikk skoene hjem – helt fantastisk!

Jeg valgte et par gode vintersko fra Timberland. Disse skinnskoene er vanntette og godt isolerte til kalde dager. Du finner et stort utvalg sko fra Timberland her.

Jeg har et par gode høye vintersko fra Timberland som jeg kjøpte for flere år siden. Jeg er veldig fornøyd med dem og har brukt dem masse på vinterstid. Det jeg likte med de nye skoene er at de er lavere og dermed ikke så tunge når man skal gå en del.

Det har ikke vært så mye jakttrening på Sol de siste ukene. Det er gøy å se hvordan hun lyser opp og gir alt hun har med en gang det er en dummy med i bildet,

Skoene mine passet helt perfekt, men Footway har 180 dagers åpent kjøp dersom du skulle være misfornøyd med skoene eller størrelsen. De betaler for returen så det koster ingenting for deg som kunde.

Jeg elsket både utseende og funksjonaliteten til disse skoene, så jeg gleder meg til å bruke dem på trening på kalde vinterdager fremover.

Se det store utvalget på Footway her.

spacer

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.