Sjøliv

Jeg har enda ikke startet på ferie, men feriefølelsen har jeg fått.

Sommertemperaturene vi har hatt i år er helt utrolig. Passer veldig bra med våre ferieplaner. Siden vi bygger hus, blir det ikke noe utenlandsferie i år. Norge er jo verdens flotteste land å feriere i så lenge vi har sol og varme.

I går dro vi til Julholmen for å fiske og bade.

IMG_1572

IMG_1644

IMG_1665

Det var litt bratt ned fra berget til sjøen så Sara syntes det var veldig skummelt å legge på svøm. Hun fikk en liten vennlig dytt fra meg etter at vi hadde badet en time uten at hun turte uti. Etter det gikk det greit. Første steg på veien til å tørre å hoppe fra brygge, som er målet i løpet av sommeren.

IMG_1690

IMG_1676

IMG_1699

IMG_1600

Jeg glemte faktisk å ha med godbiter til Sara og det pleier jeg alltid å ha med når vi skal til et slikt type sted der det ofte er andre barnefamilier. Men det gikk så greit! Jeg savnet dem ikke engang, hun var veldig lett å avlede de gangene noen kom veldig nærme der vi satt. Julholmen er et veldig fint sted, i går fant vi en egen liten gressplen med fiskeplass og badeplass rett nedenfor. Det var en del folk der, men alle finner et eget sted å oppholde seg så det er veldig privat også.

Sara stresset som vanlig de første 20 minuttene og da hører hun rett og slett ikke etter. Jeg må begynne å venne meg til at hun er sånn slik at jeg unngår å bli irritert over det neste gang. Når hun hadde fått roet seg oppførte hun seg eksemplarisk resten av dagen, så det stresset helt i starten får jeg bare tåle foreløpig.

IMG_1694

IMG_1729

En annen ting jeg må venne meg til er at Sara har begynt å slappe av på fremmede steder. Jeg blir fortsatt litt bekymret når jeg ser at hun ligger rett ut slik når vi er ute, fordi jeg er ikke vant til det og tenker umiddelbart at nå er det noe galt med henne. Hun har kun ligget slik utenfor huset vårt, på verandaen osv, men aldri på steder som dette. Da har hun alltid vært med på alt som har skjedd hele tiden og har bare ligget stille mens vi har spist mat. Og da har hun ligget avslappet, men aldri med hodet hvilende på bakken. Veldig uvant, men veldig fint.

IMG_1717

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.