Sara og meg

I dag var det kun meg og Sara hjemme.

Når man har to hunder er det deilig å bare ha en innimellom. Tror Sara setter pris på å være kun henne noen dager også. Jeg jobber nattevakter denne helgen og Jan Tore og Sol har vært på Sandsøya for å gå “Sjutoppsturen Sandsøya rundt”.

12494693_10153929036927040_6334482623279463081_n 12799411_10153929036977040_3804708488307398210_n

Det ble en tur på fire og en halv time, så nå er turbo-Sola sliten og fornøyd.

Da jeg sto opp i dag tok jeg med Sara og dummy ned til sjøen i sola. Jeg hadde også med middagsporsjonen med vom & hundemat, planen var å trene avleveringer fra vann. Jeg har hele tiden slitt med at Sara rister seg før hun avleverer når hun kommer opp fra vannet. Sist vi trente synes jeg hun hadde litt fremgang, men da sto jeg helt nede ved vannkanten. Denne gangen ville jeg få til litt mer avstand.

IMG_9362

Som vanlig når jeg står fast i treningen er det gode belønninger som hjelper oss videre. Sist sto jeg nærme vannkanten og belønnet kjempebra for at hun avleverte i hånden før hun ristet seg. De gangene hun ristet seg først fikk hun ingen belønning.

På den første avleveringen i dag gikk Sara tilbake til gamle vaner og ristet seg med en gang hun kom opp. Jeg gikk derfor litt nærmere på den neste og etter det var alle 100% perfekte. Herlig! Første gang noen sinne at Sara får til dette, nå er det bare å trene dette ved forskjellige vann for å generalisere.

                         

 Det er så deilig ute nå når det er sol og vår i lufta. Vi avsluttet etter flere velykkede avleveringer og gikk oss en rolig rusletur gjennom bygda i det fine været.

Da vi kom hjem igjen tok vi en treningsøkt med balanseskiven Sara skal bruke for å øke styrken i bakparten.

IMG_3583 (800x534)

Denne var kjempefin å trene med og dersom jeg skal anbefale ett balanseprodukt, ville jeg kjøpt denne. Den tar mye mindre plass enn balanseballen og den kan kan brukes til mange forskjellige øvelser..

IMG_3584 (800x533)

Balansetrening er jo kjempegøy og Sol vil jo selvfølgelig være med. Jeg ser veldig stor forskjell på de to på balanseproduktene. Sol er mindre og lettere i kroppen så det er litt enklere for henne, men hun har utrolig mye bedre kontroll enn Sara. Så det er nok veldig fornufitg at Sara får trent opp disse musklene i bakparten.

IMG_3571 (800x533)

IMG_3573 (800x533)

Sol sitter og står på balanseskiven så lett som bare det

IMG_3579 (800x533)

Sara tar det litt mer gradvis og det er først og fremst bakbeina jeg vil ha oppå balanseskiven

                         

You may also like...

4 Responses

 1. Ann-Olaug sier:

  Sara var flink på avleveringastreninga, men det var du også 🙂 godtjobba!

  • Lill-Iren sier:

   Tusen takk:) er så gøy når man endelig får det til etter at hunden har gjort det feil så lenge 🙂 bruker samme metode på Sol og håper det løsner der også 🙂

 2. Elise sier:

  Så koselig innlegg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.