Rolige dager

Nå har vi hatt noen rolige dager her i huset.

På onsdag greide jeg å falle på vei ned fra fjellet og fikk en stein inn i siden, etter det har jeg vært kjempeøm og alle bevegelser har vært vonde. Tipper jeg har pådratt meg en brist i ribbeinet. Så da ble det en liten ufrivillig pause i både treningen og turlivet.

Her er fra turen vi hadde på onsdag, snø og sol er en uslåelig kombinasjon.

Jeg tror alle hunder har godt av å ta det litt med ro innimellom. Dersom de er vant til høy aktivitet hver dag, kan de bli rastløse og urolige når det plutselig ikke er slik. Jeg har vært bevisst på å legge inn slike dager helt fra Sol var liten.

Jeg er heldigvis en person som nyter å sitte inne også, når jeg først ikke har noe annet valg. Jeg koser meg med strikk og hører på lydbøker og mine favoritt podcaster.

fikk gjort ferdig et strikkeprosjekt som har ligget lenge i kurven

Litt poteklipp fikk vi også endelig tatt.

Simba er alltid med der det skjer ting, og når vi klipper poter vanker det godbiter. Sol er ikke den mest tålmodige når vi skal klippe, og når Simba i tillegg synes det er gøy å leke med saksen mens jeg klipper, har vi det gøy.

Heldigvis greier jeg å gå rolige turer uten at jeg kjenner noe, så vi går noen rusleturer ned til sjøen og langs veien.

 

Ellers koser de to seg inne og aktiviserer hverandre mye. Jeg vet hunder har godt av å være to, det er mye selskap og det er mye kommunikasjon som foregår gjennom en dag.

Men så lenge Sol er så mye hund, at hun kan brukes til alt jeg måtte komme på å drive med, så føler jeg ikke noe behov for en hund til å trene. Og når jeg ser hvor mye selskap hun har i Simba, tror jeg hun er veldig fornøyd med det.

                      
 

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.