Repetisjon av hoppstå

Som jeg skrev i forrige innlegg så har den fine hoppståen hennes forsvunnet mer og mer.

Den eneste grunnen til det er jeg ikke har fulgt godt nok med og har belønnet for stå uten hopp også. Det er ikke alltid så lett og få med seg det når man går ved siden av hunden. Det er mer arbeid for henne å hoppe, så når hun får belønning for å slippe å hoppe så velger hun naturlig nok det. Så i går tok jeg en liten inne-trening der jeg repeterte hoppstå igjen.

Så nå er det bare å være nøye fremover med å følge med at hun faktisk tar det lille hoppet når vi trener stå under marsj. Grunnen til at jeg vil ha det, er at jeg synes ståen blir mye finere og brå enn dersom hun stanser med et ekstra steg med den ene labben.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.