Regnværstrening

Nå har det regnet og blåst i flere dager her.

Det frister absolutt ikke til å være ute. Avstand er en øvelse det er greit å trene inne. Det er veldig nyttig og få filmet hunden fra siden for det er vanskelig å få med seg alle bevegelser når man står foran hunden.

Jeg har merket at Sara har hatt en del fremdrift i noen av skiftene, blant annet fra sitt til dekk. Det har hun aldri hatt før, men når jeg ser på filmen fra i dag så er det flatdekken som gjør det. Når hun legger seg ned i flatdekk, løfter hun rompa litt for å komme ned med hodet og da flytter hun seg litt lengre frem. Hun skal ikke bruke flatdekk i avstandsøvelsen, men av og til blander hun den inn.

IMG_7927 (640x427)

Det andre skiftet hun kommer fremover i, er fra stå til sitt. Det er vanskelig å få med seg når man står foran, men fra siden ser jeg det godt.

Så nå må kriteriene økes på disse to skiftene, så lenge jeg fortsetter og belønne skjønner hun ikke at det ikke er riktig bevegelse.

For å skryte litt så har hun blitt veldig flink til å huske kommandoene til de forskjellige bevegelsene, det har vært et stort problem for henne. Det kom bare helt plutselig, var vel bare litt mer modenhet som skulle til.

                       

You may also like...

2 Responses

  1. Prima sier:

    Himla greit med filming, er så mye letter å se ting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.