Non-stop dogwear

Reklame

Jeg har vært så heldig å få en sponsoravtale med Non-stop dogwear.

Produktene fra Non-stop kjenner jeg godt fra før da begge mine hunder har både halsbånd, kobbel og seler i dette merket.

Polypro-justerbart-halsbaand_medium

Non-stop har flere forskjellige halsbånd, men jeg valgte Polypro justerbart halsbånd siden det kan justeres etterhvert som hunden vokser. Veldig praktisk at hunden kan bruke det samme halsbåndet fra valp til voksen. Refleks på hundeproduktene er også alltid et pluss.

Refleks-kobbel_medium

Kobbelet jeg har er Refleks kobbelDet passer perfekt til halsbåndet og har også mye refleks. Lengden er veldig fin og det er utrolig mykt og behagelig å holde i. Alle kobbel fra Non-stop har også en liten løkke ved håndtaket der du kan feste “pose-posen”. Les mer om den her.

Det Non-stop er aller mest kjent for er vel trekkselen sin som brukes mye i hundekjører-miljøet. Denne er spesielt utviklet for at den skal sitte riktig på hunden og ikke blokkere hundens luftveier når den trekker. Non-stop dogwear oppsto nettopp fordi utviklerne ikke var fornøyd med selene som var på markedet. De konkurrerer alle aktivt i hundekjøring og ville utvikle et produkt som fungerte optimalt.

Free-Motion-trekksele_medium

Free-motion trekksele er selen jeg har til mine hunder. Jeg er veldig fornøyd med den og den brukes til alt fra fjellturer, til å gå spor og til å trekke på ski. Det er en del innstillingmuligheter på selen, så man må bruke litt tid på å tilpasse selen slik at den sitter perfekt på akkurat din hund. Men når det er gjort sitter den utrolig bra.

De har også andre seletyper. Se utvalget av seler her.IMG_8775 (800x533)IMG_8583 (800x533)IMG_8766 (800x533)IMG_1179 (800x533)

IMG_1197 (800x533)

IMG_1251 (800x533)

Når jeg ser dette siste bildet får jeg veldig lyst på en skikkelig hvit vinter i år!

Dette er produktene jeg har og fremover kommer jeg til å prøve ut litt flere produkter fra Non-stop. De har mye spennende innen trekk. Blant annet comfort trekkbelte, kjørestrikk og hanefot (veldig aktuelt når man har to hunder).

Håper på mye snø i vinter så vi får testet en del trekking.

Safe-halsbaand_medium

Ellers synes jeg Safe-halsbåndet ser veldig bra ut. Det har jeg sett litt på tidligere også. Det er et ekstra bredt halsbånd med strikk som gjør at hundene kommer seg løs dersom de setter seg fast. Fint å bruke i skogen under jakt-sesongen da fargen er lett å få øye på.

De har også jaktdekken, kløv, redningsvest, varmedekken og potesokker i sortimentet sitt.

Grunntanken til temaet bak Non-stop dogwear er kvalitet foran kvantitet og de bruker mye tid på å teste og utvikle produktene sine. De har som målsetning å komme med nye produkter hver år.

IMG_1259 (800x533)

Jeg gleder meg til å få prøve flere produkter. De jeg har viser ingen tegn på slitasje enda, og jeg liker den klassiske designen veldig godt.

You may also like...

2 Responses

 1. Heidi sier:

  Veldig spent på comfort-trekkbeltet, må ha nytt trekkbelte når vi skal prøve oss på ski i vinter (om det noen gang kommer snø til oslo…). Fine omtaler, bare synd trekkselene ikke passer en kort og brei rase.. Men har jo en fin trekksele, så skal ikke klage, de har jo så mye annet fint 🙂

  • Lill-Iren sier:

   Jeg har baggen-trekkbelte nå, men det liker jeg ikke for det sklir hele tiden opp sammen hvor stramt jeg har det. Så tror jeg skal legge det ut for salt og teste non-stop sitt istedet ja 🙂 Det virker jo helt genialt med de stroppene som holder det nede, da går det sikkert an å jogge med det også. For det funker ihvertfall ikke med baggen sitt. Ja vi får håpe på snø 🙂 Er aldri sikkert det blir her heller.

   Ja selene passer jo ikke til alle hundekropper dessverre. Bra du har funnet en bra sele, det er sikkert ikke alltid så enkelt når hunden er kort og bred 😉 Jeg har også hørt om folk som savner enda mindre størrelser da den minste er for stor for raser de mindre rasene. Ja Non-stop har mye fint 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.