Når det endelig løsner

Å som jeg har klødd meg i hodet for å få Sol til å gå en hel runde rundt den kjeglen! Jeg synes det gikk så fint å få henne til å gå både medsols og motsols , helt til Fanny påpekte at hun ikke greide hele runden. Altså hun greide ikke den vanskelige bevegelsen medsols der hun skal passere mine bein og på en måte snu ryggen til meg for å fortsette runden. Så hun utfordret meg til å pøve å få henne til å gå hele runden rundt gjenstanden.

Så de siste to dagene har jeg kjørt mange små økter for å prøve å få til dette, og i dag løsnet det endelig! For en følelse! Været er bare helt forferdelig så jeg måtte flytte treningen inn. Det regner stort sett hele dagen, og med en gang vi beveger oss ut når det endelig er litt opphold, åpner himmelen seg igjen.

                                                 

Vi er helt i slutten på leksjon 2 når og jeg har utfordret henne mer i forhold til å gå ut og ta hinderet bakfra.

Sol trener med avstand:

                                                 

Tett på hinderet:

                                                 

Mens jeg beveger meg forbi hinderet:

                                                 

Og slalomtreningen fortsetter. Hadde en helt super økt i dag, der hun fant riktig inngang selv om hun kom fra siden. Filmet ikke den, men her er gårsdagens økt. Det går litt og litt fremover for hver dag, og det er gøy å se at hun blir tryggere på hva som er kriteriet.

                                                 

Nå har vi bodd ute nesten hver dag i hele april, så det er litt uvant med dette plutselige væromslaget i mai.

Men vi greier oss helt fint inne også. Selv om det er litt trangt om plassen av og til.

Med ruskevær ute får man gjort litt mer inne, med litt ommøbleringen fikk jeg ordnet meg ny “kontorplass” MED utsikt.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.