Moldepanoramaet

-produktene fra Lanullva er sponset-

For en fantastisk dag med nydelig utsikt.

Mens resten av familien var i slalombakken tok vi med trugene for å prøve og komme oss opp på en av mine favorittfjell i Molde når det er bart, Tusenårsvarden.

I Molde er det masse oppkjørte spor overalt, både for ski og gående.

Det var helt perfekt trugeføre! Vi hadde fjellet helt for oss selv etter at vi hadde tatt av fra den oppkjørte løypa opp til skihytta, bortsett fra en og annen skigåer som gikk i andre retninger enn oss.

Jeg tror jeg hadde gått denne turen nesten daglig dersom jeg bodde her, det var så fint.

                    

Sol, snø og ikke et vindpust.

Hundedekken i merinoull fra Lanullva finner du her. Lanullva har endelig fått dekken, genser og hals tilbake i sortimentet i nettbutikken i mange fine farger. Sol har dekken i fargen plomme i størrelse L.

Genser og lue er også fra Lanullva. Ull må man ha på toppen for å holde slitne muskler varme og skadefrie.

Sol og mamma beundrer utsikten

Sol har fortsatt løpetid og på hjemveien passerte vi mange hunder. Hun har vært så flink både med mennesker og hunder den siste tiden, men hun oppførte seg ikke bra nå på noen av hundepasseringene. Jeg får håpe det er løpetiden som har skylden, hvis ikke må vi legge inn faste turer igjen der vi får passere en del hunder en periode.

Nå er vi hjemme igjen etter fire fine dager i Molde. Vi ble gjenforent med Simba som hadde vært hjemme. Merker at det er noe som mangler når han ikke er med.

Borte bra, men hjemme best.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.