Min fine svømmende flat

Hun flyter i dag også.

Etter en lang innedag med vasking av hus tok vi oss en kveldstur opp i skogen. Jeg måtte jo teste om hun fortsatt husket svømmekunnskapene fra i går. Jeg tok med frisbee og en jaktdummy, og kamera selvsagt.

Da vi kom opp til vannet prøvde jeg å kaste en pinne rett utenfor der hun nådde bunnen. Hun la ikke på svøm med det samme, hun måtte bruke litt tid der hun hadde fast grunn under føttene. Men etter litt testing, fant hun ut at hun fløt i dag også, så da la hun på svøm. Jeg ble like stolt som i går, for en flink og tøff hund jeg har.

Da var det tid for å teste frisbee’en. Jeg trodde den skulle flyte litt mer “oppå” vannflaten, men den ble liggende rett under vannflaten. Det er jo ikke så lett å se når man svømmer, men Sara fant den alle gangene. Heldigvis har jenta god luktesans. Og så stolt når hun endelig kan svømme å hente tilbake alt som blir kastet ut.

IMG_9275

IMG_9294

IMG_9297

IMG_9304

IMG_9289

Så prøvde vi jaktdummyen, den flyter bedre og er mye lettere å få øye på. Utrolig flott å se en retriever som svømmer inn med dummyen i munnen. Jeg ville ikke bruke den så mye da, siden det er viktig med riktige avleveringer. Det vanskeligste er nok å få henne til å komme helt inn med dummyen uten å legge den fra seg for å riste seg på vegen.

IMG_9316

IMG_9350

IMG_9354

IMG_9355

IMG_9362

IMG_9375

Følg oss gjerne på instagram —>  @lillirenh

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.