Miljøtrening ved stranda

Det ble mange timer med bra miljøtrening på Sara i dag.

I formiddag var vi på joggetur. Det var så varmt i sola så jeg tok uttøyningen ved vannkanten så Sara fikk kjøle seg ned. Det var så fint på Retiro i sola i dag så vi dro tilbake litt senere på dagen, denne gangen med kameraet.

Sara elsker virkelig å holde på i vannet, det er så synd at hun ikke tør å svømme. Jeg håper virkelig jeg greier å få henne trygg nok til at hun prøver i løpet av sommeren.

IMG_6006

 

 

IMG_6020

IMG_6201

IMG_6047

IMG_6025

IMG_6014

Det er mange som går tur med hundene sine her, så hun fikk masse bra miljøtrening. To ganger var hun på vei bort til en hund og jeg måtte kalle henne inn, ellers var hun flink og holdt seg sammen med meg. Bare det at jeg kan kalle henne inn når hun har fått øye på en hund er veldig stor fremgang.

IMG_5967

IMG_5979

IMG_6120

IMG_6074

Etter et par timer satte vi oss ned i sola og trente på ligge passiv mens hunder og mennesker passerte.

En bra dag med mye miljøtrening.

You may also like...

4 Responses

 1. Amanda sier:

  ÅH VAD VACKERT! VAR BOR DU?
  Herregud, det där är ju drömmen. Oerhört vackert ställe!

  Min Leo är så där han med, han springer glad runt i vattnet, men bara till magen! Han vågar inte simma! Jag tänkte också försöka få honom att våga lite mer i sommar 🙂

  Svar på kommentaren:
  Det är verkligen inte så att jag är positiv hela tiden. Det är lätt att man bara delar med sig av det som är bra. Jag svajar jättemycket! Vissa dagar är jag så TRÖTT på alla problem och stannar kvar i sängen, låter hundarna gå korta kisspromenader och slänger åt dem var sitt ben.

  Så luras inte av mina fina ord, det är inte så det är 100% av tiden 😉 Men ja, du har rätt! Man borde försöka komma ihåg att ens hundar faktiskt gör sitt bästa, och gör det som de lärt sig/kan utifrån deras erfarenheter! 🙂

  • Lill-Iren sier:

   Tusen takk 🙂 Jeg bor i Molde i Møre og Romsdal, her er fantastisk natur, mye fjord og fjell 🙂
   Jeg har en drøm om å starte på jaktprøve med henne en dag og da må hun kunne svømme! Jeg vet jo at hun kan, men hun gjør det ikke frivillig 😉

   Nei da, jeg skjønte at du ikke var positiv hele tiden, det er mange tilbakeslag og nedturer når man driver med aderdsproblem :/ Men bare det å ikke gi opp og fortsette å jobbe videre synes jeg er kjempebra! Jeg har gitt opp Sara flere ganger, men så går det et par dager så skjønner jeg at det ikke er noe alternativ heller også fortsetter jeg å trene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.