Lek i fjæra

I dag fikk William og Sara leke litt i fjæra for første gang på lenge.

Jeg har merket at Sara har fått en uvane med å hoppe etter pinner og lignende når ungene skal leke med henne. Jeg har derfor lagt ned lekeforbud de siste ukene, slik at jeg fikk jobbet bort dette problemet.

Jeg har lært henne at når jeg holder leker, pinner o.l i hendene skal hun trekke seg unna. Hvis ikke kan hun fort bli litt for oppgiret og komme borti fingre og hender med de skarpe tennene sine.

I dag fikk William prøve å kaste frisbee for å se om hun skjønte at den samme regelen gjaldt for ham som for meg.

IMG_3362 (800x533)

I starten glemte hun seg og prøvde hoppe etter frisbee’en.

IMG_3324 (800x534)Men William sa i fra at det hadde hun ikke lov til.

IMG_3326 (800x534)IMG_3339 (800x533)IMG_3342 (800x533)

Etter det holdt hun fint avstand når han holdt frisbee’en.

IMG_3329 (800x534)IMG_3331 (800x534)Det ble så mange fine bilder av de to som lekte at jeg satte det sammen til en liten film i stedet for å bombardere bloggen med bilder.

                        

You may also like...

2 Responses

  1. Elise sier:

    Det var lurt å lære inn! Hverdagslydigheten er så viktig! 🙂

    • Lill-Iren sier:

      Ja, akkurat dette er praktisk i alle situasjoner 🙂 Jeg synes også det er veldig irriterende når hun hopper etter leker jeg har i hånden, men jeg har ikke tatt det så alvorlig siden jeg synes det er positivt at hun er så gira på leken. Men ungene greier ikke håndtere henne hvis hun river lekene ut av hendene deres, så da fungerer det så mye bedre slik 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.