Lanullva hundedekken


Produktene er sponset

Lanullva er godt kjent for å produsere kvalitetsplagg i ull i mange herlige farger.

Jeg kjøpte selv min første ullgenser fra Lanullva for 3 år siden. Vi var innom den koselige lille butikken på Lyngstad og endte opp med å kjøpe gensere og luer til jul til hele familien.

Jeg husker jeg akkurat hadde kjøpt Sara så jeg valgte sort genser for at hundehårene ikke skulle vises. Jeg har aldri hatt problemer med hundehår på denne genseren, så jeg har angret litt i ettertid for at jeg ikke kjøpte en litt sprekere farge. Se utvalget av gensere her.

IMG_7782 (640x427)

Her er min sorte Lanullva genser som jeg har brukt på nesten alle fjellturer. Det er den beste ullgenseren jeg noen gang har hatt og jeg har brukt den nesten hele året. Plaggene fra Lanullva er mye tynnere og nettere enn andre lignende gensere jeg har sett, de tar derfor liten plass når jeg har dem i sekken på fjelltur og de er perfekt å ha under skalljakker o.l

Lanullva har utviklet en helt spesiell strikkemetode som gjør at du holder deg varm og tørr uansett aktivitetsnivå. Det unike strikkemønsteret danner et luftlag som gjør at plaggene puster. Ullplaggene fra Lanullva klør ikke, så de kan brukes som innerste lag.

IMG_0292 (800x754)

IMG_0288 (800x531)

Jeg har vært så heldig at jeg fikk tilsendt genser og lue fra Lanullva i en kjempefin farge og nå gleder jeg meg til å bruke dem på tur i vinter. Jeg har genseren i størrelse M i fargen plomme.

IMG_0318 (800x761)

Nå har Lanullva begynt å selge produkter til hund også. De har dekken, genser og hals i ull i sitt sortiment. Sara og Sol har fått hvert sitt ulldekken i størrelse XL. Dekkenet festes med borrelås foran brystet og over ryggen. Det er også strikk bak som bakbeina tres inn i så dekkenet holdes på plass.

IMG_9781 (800x533)

I dag var vi nede ved sjøen i vind og regn. En av guttene kastet en stein i vannet og vips så hoppet Sol uti. Det er kaldt både i vannet og i luften så jeg liker ikke at de bader på denne tiden av året. Da vi kom inn fikk jeg derfor testet ulldekkenet, så hun fikk varmen i seg.

IMG_0173 (800x534)

Jeg synes hundedekkenet var kjempestilig og det kommer også i mange forskjellige farger. Se utvalget her.

Sara var også ganske våt etter turen så hun fikk prøve sitt dekken som er i samme farge som genseren min.

IMG_0191 (800x470)

Disse blir fine å bruke på kalde dager i bilen i vinter.

Mine hunder har så mye god pels at de trenger ikke ulldekken på vanlige turer, men hunder med kort pels har det veldig mye bedre ute når de får ull på seg. Og når hundene skal ligge i ro ute når det er kaldt i bil eller andre steder, så er det godt med et dekken som varmer litt ekstra. Dette dekkenet kan også brukes i kombinasjon med nettdekken fra back on track, som jeg bruker mye til mine hunder.

Da bør man ha back on track innerst og ulldekkenet ytterst. Dermed kan nettdekkenet brukes hele året, i stedet for at man må investere i vinterdekkenet som er mye tykkere.

IMG_0225 (605x800)

IMG_0246 (651x800)

 Da jeg fikk pakkene i posten var de pakket inn i julepapir og hver pakke var merket med produktnavn, farge og størrelse. Det var utrolig smart. Da er det bare å bestille julegaver i nettbutikken og skrive på merkelappen når du får pakkene i posten.

IMG_9777 (800x533)

IMG_9779 (800x533)

IMG_9780 (800x525)

IMG_9784 (800x533)

Lanullva har veldig mye fint til både barn og voksne. Og alle våre plagg ser fortsatt like fine ut så kvaliteten er veldig bra. Ta en titt i den flotte nettbutikken her.

Jeg vil også tipse dere om Lanullva sin adventskalender der du kan vinne flotte ull-produkter i desember. Link her.

Lanullva – strikket med luft og kjærlighet

IMG_0299 (800x587)P.S Lanullva står selvfølgelig på dyrevernalliansens liste over mulesingfrie ullmerker.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.