Joggetur

Vi startet uken med en joggetur på tusten.

Sara har rett og slett blitt litt overvektig så nå må fysisk aktivitet prioriteres! Jeg tror det har med orijen foret som jeg bruker som godbiter. Det er jo et veldig kjøttrikt tørrfor så dagsrasjonen har nok blitt litt høy, sammen med vom & hundemat måltidene. Nå veier jeg opp måltidene så jeg vet hvor mye hun får og den siste uken har hun bare fått ett måltid i stedet for to. Godbiter og belønning får telle som ett måltid til hun har kommet ned på normalvekt.

IMG_7022

IMG_7056

IMG_7028
Den første delen av turen gikk vi langs sti i skogen. Deilig å se at våren er på vei. Når vi kom inn på lysløypeveien la jeg bort kameraet og holdt høyt tempo hele veien opp til toppen.

IMG_7078

IMG_7102

Det er så deilig å trene ute med sol, musikk på ørene, fantastisk utsikt og flinke, fine Sara ved siden av meg. Savnet ikke treningssenteret i dag. På vei ned igjen tok vi oss god tid og fikk knipset litt bilder.

IMG_7099

IMG_7092

IMG_7113

IMG_7124

På vei nedover møtte vi en mann som hadde så lyst til å hilse på Sara, han satte seg ned og lokket på henne mens vi gikk forbi. Sara holdt seg ved meg slik hun skulle – kjempefornøyd! Mannen ble så skuffet da hun ikke ville bort for å hilse, så jeg ga henne “vær så god” kommando som belønning for at hun hadde vært så flink. Hun hilste pent og rolig og gjorde seg raskt ferdig før hun kom tilbake til meg. Jeg har merket stor forskjell på hilsingen hennes den siste tiden, hun er mye roligere og hilser nå mer som en hund skal hilse. Ikke så voldsomt som hun har gjort tidligere.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.