Jakt-trening

På formiddagen i dag tok vi en god økt med jakt-trening på marka ved huset.

Det eneste vi har trent på den siste tiden er egentlig feltsøket så det var greit å se hvordan hun lå an med resten av øvelsene.

IMG_7143 (640x409)

Da jeg begynte med fløytesignalene fant jeg fort ut at søkssignalet var borte fra hukommelsen, signalet for innkalling og stopp husket hun heldigvis.

Da brukte jeg noen minutter på å repetere søkssignalet slik at hun fikk et par vellykkede repetisjoner. Så fremover kommer jeg til å bruke fløytesignal før alle godbitsøk slik at hun lærer det skikkelig. Jeg må også bil flinkere til å ha med fløyta på tur igjen så hun får daglige repetisjoner uten at det behøver å ta så mye tid.

Det var mye som ikke fungerte i dag, men det er bare trening som skal til. Gleder meg til mer strukturerte treninger fra nyttår og frem til det skal jeg lese mer i denne fantastiske boken. Jeg må lære mer om hvordan treningene skal legges opp.

IMG_7164 (640x427)

Jeg må bare skryte av denne utrolig fine treningsvesken fra kreativ hund. Den har mange rom rundt hele vesken i forskjellige størrelser, med og uten glidelås. Perfekt til apportbukker, vannflasker, jaktdummyer, leker osv. Inni er det er egen lomme til lommebok, mobil osv. Og den rommer veldig mye siden den har et trekk som du snører sammen slik at du kan stable mye i høyden. Perfekt til både lydighet- og jakttrening.

IMG_7135 (640x427)

IMG_7134 (640x427)

IMG_7137 (640x427)

Her kommer filmen fra dagens trening, kom gjerne med innspill og tilbakemeldinger. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg driver med når det kommer til retrieverjakt og burde absolutt kommet meg på et kurs snart.

                         

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.