Innevær

Nå har det regnet noen dager her på Vestlandet.

Jeg synes det er koselig med regn, så lenge det ikke blir altfor mange dager på rad. Hundene får trene litt på balanseball inne, måltidene blir servert fryst i kong og ellers slapper de godt av selv om det ikke skjer så mye. Og så lenge man har regnklær på er det ingen problem å gå en lang skogstur i regnvær, og utrolig deilig å komme inn igjen.

IMG_6524 (800x523)

Man merker også at hundene nyter det å være to, og de har mye selskap i hverandre.

IMG_6544 (800x523)

IMG_6562 (800x533)

Jeg er veldig streng på det med leking inne, to store hunder som løper rundt er ikke aktuelt. Så de har lært seg hvor grensene går, de ligger og småbiter hverandre litt også er de ferdige.

IMG_6548 (800x529)

IMG_6565 (800x489)

Innimellom baking av brød og knekkebrød, fikk hundene seg en liten klipp. Det var på tide, spesielt Sara trengte sårt en klipp av ørene.

IMG_6570 (800x533)

IMG_6573 (800x533)

Sol klippes og Sara ligger i kø og venter på sin tur.

IMG_6575 (800x533)

Ganske avslappet stemning. Man får igjen for å trene håndteringstrening med hundene når de er små.

IMG_6577 (800x533)

Poteklipp og klipping av klør.

IMG_6578 (800x533)

Det er jo lydighetsstevne igjen på lørdag og det er mulig det blir litt vått den dagen. Så da er det bare å ta seg en tur ut og trene litt i regnet også.

Sara trener på alle øvelsene i klasse 2, bare for å få henne trygg slik at vi ikke får slike tullefeil som vi fikk sist helg.

Sol gjør det veldig bra av og til, men så er det veldig lett at hun mister konsentrasjonen så jeg som fører må nok jobbe veldig hardt for å få henne gjennom hele programmet. Gøy blir det uansett å debutere med henne. I dag hadde hun glemt hva dekk fra utgangsstilling betyr, så må prøve å hente den opp fra hukommelsen i løpet av disse to dagene.

Vi hadde bra forstyrrelser med en ungdomsskoleklasse som hadde utegym rett ved siden av oss.

                         

Fellesdekken er så som så med henne. Slik den er i dag kommer jeg nok til å stå over den øvelsen, men skal fortsette å trene de neste to dagene for å se om det går fremover. Ikke noe vits i å ødelegge øvelsen for andre dersom hun mest sannsynlig reiser seg.

You may also like...

1 Response

  1. Linn Aasen sier:

    Har hittat hit av en slump och måste lämna ett avtryck! Jättefin blogg med fina bilder, fin miljö (mitt norska hjärta bultar lite extra) och så klart fina hundar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.