Hundetrening i vårsola

Bar asfalt og sol henter frem treningsmotivasjonen i meg.

Vi har gått en liten tur i vårsola og tok noen treningsøkter underveis. Jeg var så fornøyd med bakpartskontrollen hennes i dag, tror dette gjør underverker for “helt om holdt” –  vendingen. I dag gikk jeg i piruetter både framlengs og baklengs og hun hang fint på i riktig posisjon med kroppen.

Det at jeg går i piruett framlengs også går baklengs midt i piruetten, gjør at hun blir veldig bevisst på å holde seg langt nok bak i forhold til meg når jeg stanser opp. Det er det jeg vil få frem i “helt om holdt”, og i dag tok hun vendingene kjempebra!

20140324_145501

Fin posisjon

Utvider tiden og avstanden på flatdekken:

20140324_145131

Tid

20140324_145138

Avstand

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.