Høst

Høsten er offisielt kommet til vestlandet nå.

Det er kaldere i luften, bladene har skiftet farge og vi har hatt den første høststormen i helga. I dag har det vært surt og kaldt ute og det har stort sett regnet hele dagen. Skikkelig innevær med andre ord. Jeg har vært på nattevakt så det er godt å komme seg ut for å våkne litt uansett vær, så da tok jeg med Sara og jaktdummyer ut på marka for å trene feltsøk.

Feltsøk er en kjempefin aktivitet når det er dårlig vær eller på dager der jeg ikke har så mye tid til å aktivisere Sara. Man får aktivisert hunden både fysisk og mentalt og hunden blir raskt sliten.

Det regnet i bøtter og spann i dag så noe kamera var ikke aktuelt. Sara jobbet så bra i dag. Jeg storkoser meg når jeg står og ser på hvordan hun løper rundt i feltet og jobber med nesen. Flere ganger i dag bråsnudde hun i fullt firsprang når hun plutselig fikk ferten av dummyen i det høye gresset. Det er så gøy å trene med en hund som synes det er så gøy å jobbe!

Vi holdt på en halv time og da var Sara så sliten at det siste søket gikk halvveis i skritt, men hun ga ikke opp.

Legger ved noen gamle bilder av jakthunden Sara i aksjon.

IMG_3273 (533x800)

IMG_9810

IMG_9355

IMG_1532

IMG_3278 (533x800)

Vi har også hatt vår første tur på fjellet etter skaden til Sara. Jeg var veldig lettet da hun greide det uten noen halting hverken under eller i dagene etter turen.

Fine høstfarger på Lidaveten.

IMG_4419 (640x427)

You may also like...

2 Responses

  1. prima sier:

    Herlige bilder, jeg må også ta et tak i treningen. Men høsten er så deilig tid å bare nyte på. Vi går tur og nyter hele tiden vi….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.