Høst-storm

I dag har det vært veldig surt og kaldt og nå regner det i tillegg.

Innevær med andre ord. Det har vært ganske surt vær i helgen også, for å aktivisere Sara mest mulig på kortest mulig tid er jeg fan av å kjøre noen feltsøk med store avstander så hun får løpe mye.

IMG_6714 (640x427)

Feltsøket er Sara så stabil på nå. Jeg kan ha lange lekepauser innimellom dummyene og det er ikke noe problem å sende henne ut i feltet igjen. Jeg kan også sende henne ut på mange dummyer uten belønning før den aller siste.

IMG_6631 (640x427)

Linjetaket har vi derimot fortsatt ikke helt fått til. Det får jeg spare til dager med bedre vær og en ikke fult så energisk hund.

Vi har vært ute innimellom regnbygene i dag og trent litt lydighet på plena og knipset litt i de fine høstfargene.

IMG_6701 (640x427)

IMG_6703 (427x640)

Her er Sara lei av den kjedelige fotograferinga:

IMG_6708 (640x427)

You may also like...

2 Responses

  1. Prima sier:

    Når du trener felt med dummy, kaster du bare litt i hytt og pine eller er det noe system i det. Tenker jaktmessig.

    • Lill-Iren sier:

      Jeg kaster i hytt og pine 😉 pluss at jeg legger en del felt der hun ikke har sett at jeg legger ut noe, hun må stole på min kommando om at det er noe der. Slik jeg har skjønt det er det viktigste at du lærer henne at hun skal komme inn med dummyen med en gang. Hun kan ikke skifte dummy i feltet når hun har plukket opp en, selv om hun får ferten av en ny. Så det er greit å trene på aller først før du sender henne ut i et felt. Når hun har en dummy i munnen skal den inn til deg med en gang, ellers tror jeg ikke det er så nøye om det er noe system i hvilke hun finner først og sist 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.