Høst = ryddetid

Når høsten kommer blir det mer innetid, og jeg får veldig ånden over meg til å rydde og organisere.

Jeg har et høyskap på vaskerommet som er forbeholdt hundeutstyr og treningsklær. Det har stort sett bare vært mange dype hyller og det har vært umulig å holde orden der. Så kom jeg på at jeg kunne fjerne alle hyllene i nedre del av skapet og heller sette inn et skuffesystem.

Da ble det plutselig mye mer oversiktlig og enklere å holde orden.

Jeg vurderte å sette inn skuffer i den øvre delen også, men så kom jeg på at vi heller kunne montere en klesstang så fikk jeg hengt opp alle jakker og gensere som brukes til hundetrening.

Det ble utrolig bra. Da fikk jeg også brukt innsiden av skapdøren til å henge opp rosettene som Sol har samlet opp. Hver rosett betyr noe spesielt for meg og på baksiden noterer jeg litt stikkord fra dagen vi fikk den.

Jeg har en egen perm der jeg setter inn alle kritikkskjema vi får etter prøver og konkurranser.

Her har jeg også hatt alle papirene til Sol, stamtavle, vaksinasjonsattest osv. Jeg har sett diverse bilder på nett av en utrolig fin mappe fra Royal Canin. Den er mye mindre og dermed mye enklere å ha med på stevner.

Nå er jeg så heldig at eieren til pappaen til Sol jobber i Royal Canin, og hun var så snill og fikk ordnet med en slik til meg.

Her ligger alle Sol sine papirer permanent så da er det bare å ta med hele permen slik den er når vi skal på stevne. Her er også en del ledige plastlommer, så det er plass til å sette inn startnummer, PM osv.

Ellers koser vi oss i det fantastiske høstværet, jeg elsker høsten.

Det er så kaldt og klart i luften og fargene er så fine. Og så er det veldig koselig innendørs på denne tiden av året.

 

spacer

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.