Gode nyheter for Sara

I forrige uke var Sara tilbake hos kiropraktor Harriet Havnegjerde.

Det var 3 uker siden sist behandling og denne gangen skulle jeg presse henne litt med tanke på aktivitet. Hun har vært med på fjellturer igjen. Hun har trent en del på balanseball og har trent en del hoppteknikk. Joggeturer har hun også vært med på.

IMG_4653 (800x534)

Jeg har opplevd henne som veldig bra selv om hun har vært i mye mer aktivitet enn hun har vært på lenge.

IMG_4554 (800x529)

Da vi kom til Dyresenteret i Ålesund var hun fin og avslappet. Veldig glad for å se Harriet som vanlig. Harriet fikk se henne bevege seg litt og likte veldig godt bevegelsene hennes. Krysset hennes er fortsatt litt lavt og det trodde Harriet det kom til å være hos henne uansett. Hun hadde også den lille låsningen i hoften som gjør at den svinger lenger ut til venstre enn til høyre.

Det er ikke noe som plager henne nevneverdig. Harriet ville gjerne se røntgenbildene som ble tatt av henne for å prøve å forstå hvorfor hoften hennes er slik.

IMG_4634 (800x534)

Harriet kommenterte også at hun syntes hun hadde lagt seg ut. Jeg tenkte hun mente at hun hadde lagt på seg. Men da hun kom opp på bordet, var Harriet imponert over hvor mye muskler hun hadde bygget siden sist.

IMG_4654 (800x534)

Vi fikk mye skryt for treningen vi har gjort, endelig begynner vi å se resultater. Harriet merket at hun var mye stødigere i hofte og bekken og samlet beina under seg på en mye bedre måte enn hun gjorde før. Hun kan nå sitte bamse med beina godt samlet under seg. Det greide hun ikke før vi startet med behandlingene, så jeg ser stor fremgang.

Hun beveger bakparten bra og det ser ut som hun har god kontroll. Det hun ikke får helt til enda er rygging. Det får vi bare trene mer på. Her en en liten filmsnutt av Sara slik hun er i dag.

 Nå er det mange uker til neste behandling. Vi skal fortsette styrketreningen på balanseball og de andre øvelsene for å styrke rygg og hofter.

You may also like...

2 Responses

  1. Prima sier:

    Det var jo gode nyheter.

  2. Heidi sier:

    Det var godt å høre! Herlig å se at det hjelper med riktig trening og behandling!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.