Friskmeldt hund

I går var det endelig tid for oppfølgingstimen vår hos Dyrekiropraktor Harriet i Ålesund. Da vi var der for 2 uker siden var det mye å ta tak i med Sol. Hun har holdt seg veldig fint siden sist, så denne gangen var det bare å få tatt litt småting siden det ble så mye sist gang.

Herlig når kroppen virker som den skal

Jeg har klødd i fingrene etter å starte med litt systematisk styrketrening og hoppteknikktrening med henne. Så nå kan vi endelig begynne med det.

Jeg har tenkt å styrke fremparten hennes litt også, siden det ofte setter seg i skuldrene hennes. Jeg ville derfor lære henne å rygge opp på balanseballen. Det å rygge opp på noe er veldig fin trening for alle hunder uansett hvilken hundesport de driver med. Bakpartskontroll er alltid nyttig. Når man i tillegg shaper det inn får hunden tenke mye under innlæringen også. Når jeg shaper belønner jeg små steg i riktig retning, og Sol prøver seg frem for å se hva som lønner seg.

                                                 

Neste uke starter vi opp for alvor med hoppteknikktreningen i agility, det skal bli gøy! Frem til da koser vi oss med friske og glade dyr.

                                                 

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.