For en start på helgen

 – produktene fra Canelana er sponset –

Fredag og strålende sol!

Jeg hadde egentlig mye som skulle gjøres hjemme, men med dette været måtte jeg bare få til en fjelltur. Jeg og Wall-E satte derfor i gang med husarbeidet som skulle gjøres med en gang jeg sto opp. Det går faktisk dobbelt så raskt når han tar seg av gulvvaskingen.

Sol og Simba fant seg en trygg plass der det var litt for smalt for Wall-E å komme seg inn

Da huset var tatt, pakket jeg tursekken og satte kursen mot Sandhornet i Ørsta. Jeg har gått der for 3 år siden, men hadde glemt hvor utrolig fin denne turen er. Denne ligger nå oppe på favorittlista.

Sandhoret blir kalt Ørsta sitt svar på Beseggen. Etter å ha gått opp en hellelagt sti, klatret vi oss opp et stykke til vi kom opp på den første høyden. Deretter følger man eggen på fjellet langt innover og oppover med fantastisk utsikt på begge sider.

                   

Vi møtte også en del folk på tur. Sol var så flink og “sladret” på alle sammen og søkte seg inn til meg og gikk fint forbi uten at jeg trengte å finne frem kobbelet.

Det var varmt i dag, da er det deilig med drikkevann halvveis.

Endelig på toppen, 909 meter over havet.

Når vi tar en pause på toppen tar jeg alltid et dekken på Sol, så musklene ikke kjøles ned for raskt før nedturen.

Aurora ulldekken fra Canelana kan kjøpes her.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.