Fjellterapi

I dag var en av de litt mindre gode dagene.

De siste månedene har jeg vært veldig plaget av eksem på hendene, og legene har ikke greid å finne ut hva det kommer av. Jeg har aldri hatt hverken eksem eller allergi før så skjønner ikke helt hvor dette har kommet fra. Jeg fungerer ganske greit i hverdagen, men siden jeg jobber som sykepleier kan jeg ikke være i jobb akkurat nå og det begynner å bli litt tungt.

Den siste uken synes jeg det hadde blitt så mye bedre og jeg begynte og håpe på at jeg var på bedringens vei, jeg ble så skuffet da det var så mye verre i går og i dag.

Jeg hadde vel mest lyst til å legge meg ned på sofaen i dag da jeg kom tilbake fra “lysbehandling”, men istedet tok jeg med kameraet og den lille gledessprederen min på fjellet. Når jeg endelig kom meg avgårde gjorde det så utrolig godt.

Jeg lot kameraet ligge i sekken på vei oppover og gikk i høyt tempo hele veien.

IMG_7759 (640x427)

IMG_7754 (640x427)

IMG_7836 (640x427)

Det var iskaldt og nesten minusgrader i dag så jeg regnet ikke med å møte så mange andre turgåere. På vei oppover ser jeg at Sara bråsnur og kommer løpende tilbake til meg. Det er veldig lett å se på henne dersom hun har fått øye på noen, for da er hun så stolt og klar for å hente belønningen sin når hun kommer løpende tilbake. Og rett etterpå kunne jeg helt riktig se en mann som kom gående ned fra fjellet mot oss.

En liten ting som gjør meg veldig stolt og glad over at hun får til.

Frisk fjelluft og selskap av min lille lykkepille var akkurat det jeg trengte i dag.

IMG_7794 (640x427)

På toppen var det vind og ganske kaldt. Jeg var glad jeg hadde funnet frem ullklærne for nå er virkelig vinteren rett rundt hjørnet. Fjellene rundt oss var dekket av snø. Med reinsdyrskinn å sitte på og varm kaffe i koppen gikk det greit å sitte en liten stund.

IMG_7871 (640x412)

IMG_7873 (640x427)

IMG_7832 (640x427)

Nå når det er så kaldt prøver jeg å bruke back on track-dekkenet mest mulig når vi tar lengre pauser så hun ikke skal gå rett fra varm til kald.

IMG_7833 (640x427)

På vei ned ble det også litt bilder.

IMG_7877 (640x427)

IMG_7892 (640x427)

IMG_7896 (640x427)

De siste 15 minuttene fikk hun på seg dekkenet igjen, ekstra viktig å bruke det etter harde turer nå når det er så kaldt ute.

IMG_7901 (640x427)

IMG_7903 (640x427)

You may also like...

8 Responses

 1. Caroline sier:

  Superfina bilder! Fjällen är nått av det bästa 🙂

 2. lisa sier:

  Så otroligt vackert!
  Vill så gärna åka till fjällen och vandra. du är lyckligt lottad att ha det så nära! Får nöja mig med skogarna häromkring till dess.

 3. Prima sier:

  Virket som en herlig tur, og bildene dine er fantastiske

 4. Siri sier:

  Så kjedeleg med eksemen, får håpe legane finn ut kva det kjem av og får has på det!
  Er alltid noko fantastisk med ein god fjelltur, og så tar du så fine bilder! 😀

  • Lill-Iren sier:

   Ja utrolig kjedelig 🙁 en teori er at kroppen rett og slett er stresset, vi bor jo hos mine svigerforeldre samtidig som vi stresser med husbygging, ny skole for ungene og ny jobb for meg. Begynner å savne alle tingene mine som har ligget nedpakket i månedsvis nå :/ Det hadde jo vært veldig fint dersom det ordner seg når vi får litt mer rutiner og ro i hverdagen igjen 🙂

   Tusen takk, jeg synes også bildene ble veldig fine 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.