Fin dag

En fin dag tilbragt på fjellet.

I går våknet jeg til strålende sol og mann og barn bortreist for helgen, så da tok jeg med hund, vannflaske og kamera opp på fjellet. Det er altfor lenge siden jeg har vært på fjelltur, så det var på tide. Vi utforsket marka i nærområdet.

IMG_9206

IMG_9113

Sara oppførte seg eksemplarisk, både ved passering av hunder og mennesker. I love it! Veldig deilig å gå på tur når det er oss to i vår egen boble. Jeg bruker ofte lek med pinne som belønning ved innkalling og passering av mennesker, det fungerer veldig bra for pinnegal hund.

Jeg har gått veldig mye i skog og fjell og har kun sett huggorm en gang, men i går møtte vi vår andre. Først hørte jeg noe som rørte seg i lyngen ved siden av stien. Jeg tenkte først det var frosk, men noen minutter sendere møtte vi en liten huggorm så det var nok huggorm jeg hørte tidligere også. Etter det møtte jeg også både to og tre frosker, fikk et lite hjerteinfarkt for hver frosk som spratt foran meg på stien.

IMG_9209

Vi bruker å balansere på steiner og stokker på tur for litt ekstra trening og stimuli for Sara, og det syns hun er kjempegøy. På turen i går var det mange fine steiner å balansere på:

IMG_9141

IMG_9136

IMG_9128

IMG_9133

På vei ned tok Sara sin første svømmetur så det var den perfekte avslutningen på en kjempefin tur, veldig stolt av Sara min.

IMG_9254

.

You may also like...

4 Responses

  1. Anna sier:

    Vilken fantastisk miljö! Jag har ännu inte fått chansen att vandra i de norska fjällen, men vill absolut göra det i framtiden. 🙂

  2. Erica sier:

    Fantastiska bilder! Var i Norge finner man så fin natur?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.