Energibombe

Sara har hatt en rolig uke på grunn av strekk i foten.

Da bygges det opp mye energi. I går fikk hun gå den første turen etter skaden, vi holdt oss langs veien. Da vi kom tilbake var hun fortsatt full av energi så jeg tok en treningsøkt på plena.

Vi trente fri ved fot og avstand. Det er ikke så lett å trene fri ved fot når hun har så mye energi, posisjonen blir ofte dårlig. Hun kommer for langt frem og bakdelen glir ofte ut. Da gjelder det å holde på kriteriene.

Jeg ser på filmen at det så ganske greit ut, bakenden skled ut av og til, det er ikke alltid så lett å få med seg. Helomvendingene var ogaå dårlige, hun er for ivrig og havner for langt frem og setter seg dermed skjevt. Jeg var nøye på å kun godkjenne de som var bra. Dette gjør hun mye bedre når energinivået er mer normalt.

Vi plukket også frem avstanden til klasse 3, den er det lenge siden vi har trent på så det var gøy. Her var det også viktig å holde på kriteriene om at labbene skal holdes i ro på bakken.

Hun husket kommandoene overraskende greit.

You may also like...

2 Responses

  1. Synes det er så gøy når Rosalita har masse energi å få ut! Spesielt når vi trener AG, det er da hun yter sitt beste, med tanke på hvor vanskelig det kan være å motivere hun 😛

    • Lill-Iren sier:

      Ja dersom hunden vanligvis ligger litt lavt i energinivå er det kjekt med litt ekstra energi 🙂 Sara ligger stort sett høyt i energinivå, og dersom det blir for mye forsvinner koker det litt over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.