Endelig er energien tilbake

Etter en lang rolig uke kjenner jeg nå at energien er på vei tilbake.

Man blir så sliten av å kjenne på smerte over lang tid. Selv om ribbeinet er blitt såpass bra at jeg er på jobb igjen, blir jeg så sliten at sofaen er mest fristende når jeg har hatt fri.

I går kom vi oss endelig på en liten fjelltur igjen. Det var så flotte friske farger i fjellet, selv om det bare ble mobilkamera denne gangen.

Det har vært bart rund huset med oss lenge, men i dag lavet det plutselig ned med snø igjen.

Man får strikket en del når man må ta livet med ro, og min første Stryta ble endelig ferdig. Islandsk mønster er så fint, og denne gleder jeg med til å trene jakt i fremover når det blir litt mildere.

Det er så fint med litt snø, denne blir nok ikke liggende så lenge.

Simba synes livet er enklere uten snø.

Vi tok en rusletur ned til sjøen, da jeg kom ned på marka kjente jeg at jeg angret på at jeg ikke tok med et par dummyer. Det er et bra tegn at treningslysten kommer tilbake. Neste uke har jeg mye fri og har tenkt å få til en del hundetrening.

Jeg ble sittende nede ved sjøen en stund. Det er bare si fint her i Berkvika.

Håper alle får en fin helg, og ser frem til en ny uke med mye hundetrening!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.