Dagens trening

Siden vi var på så lang tur i går ble det bare en rolig treningsøkt i dag.

Denne uken er det først og fremst non-stop selen og helomvendinger i fri ved fot vi fokuserer på. Det er lite strukturert trening for tiden, jeg trener egentlig bare på det jeg har lyst til der og da. Gleder meg til å komme inn i eget hus og få litt struktur i hverdagen igjen.

Herlig høstvær i dag også, perfekt treningsvær.

IMG_6396 (640x427)

Helomvendingene til Sara er blitt såpass stabile på plena nå så i dag testet vi dem på skoleplassen. Hun gjorde det veldig bra her også. Jeg feilet henne kun på en vending. Jeg belønner fortsatt alle helomvendinger for å øke forventningen hennes slik at hun gjør sitt aller beste for å få det til.

Jeg ser at bakparten hennes var litt langt ut innimellom i dag, så på neste trening kommer jeg til å legge inn steg til høyre for å minne henne på det. Det blir lett en bivirkning når man trener mye helomvendinger, hunden blir veldig fokusert på å hele tiden svinge mot høyre.

IMG_6434 (640x427)

IMG_6424 (640x427)

IMG_6448 (640x427)

En herlig energi på Sara, det har hun stort sett hver gang vi trener. Fullt fokus hele økten. På slutten av treningen tok jeg frem selen og kjørte litt tilvenningen, det var også første gangen på andre steder enn plena.

Hun er så tøff og oppsøker selen selv om hun egentlig synes den er veldig skummel å få på enda.

                         

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.