Dagens trening

Det viktigste i dag var å trene på ro i bilburet.

På vei ut for å trene tok vi derfor en økt i bilburet. Jeg startet med åpen burdør og satte med ned på trappa for å vente. I starten sto hun og pustet ganske raskt, etter ca 10 minutter roet pusten seg. Hun fikk noen godbiter inne i buret. Etter enda litt venting satte hun seg ned, jeg ga belønning for det også. Deretter fikk hun fri-kommando.

Jeg tok en runde til der jeg prøvde med lukket burdør. Hun gjorde det samme der, roet ned pusten først og satte seg deretter ned. Jeg satt å ventet til hun la seg ned i buret, da fikk hun godbiter og fri-kommando.

Stresset

Stresset

Litt roligere

Litt roligere

Greier å sitte

Greier å sitte

Trener med lukket dør

Trener med lukket dør

Så gikk vi opp på skoleplassen for å trene litt lydighet.

– posisjon under fri ved fot – jeg startet med å trene der jeg tar noen steg mot høyre for å minne henne på at bakenden skal inn mot meg.

– innkomst etter innkalling – jeg fortsatte med å belønne langt bak for å være sikker på at hun ikke snur for tidlig. Jeg merker at når jeg belønner med godbit sakker hun ofte farten de siste par meterne. Jeg brukte derfor leke som belønning, da ble farten bedre.

– bakpartskontroll – her jobber hun fint, hun blir tryggere og tryggere på “helt om holdt”

– flatdekk – jeg gikk litt for fort frem i dag så hun feilet litt for mange ganger, min feil. Hun løfter fort på hodet når jeg begynner å gå tilbake til henne, dette får jeg trene på separat.

                     

 

You may also like...

2 Responses

  1. Vad duktiga ni är!! 🙂 Så roligt att se andra flattar jobba! 🙂
    Sv: Tack för alla fina kommentarer och tips. Ska absolut tänka på detdär med rutan! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.