Dagens kjede

I dag gikk vi den samme kjeden som sist uke ikke gikk så bra.

Denne gangen varmet jeg opp og fikk Sara i riktig modus i forhold til stress før vi startet.

1. Fri ved fot – fin!

2. Dekk under marsj – fin!

3. Innkalling – snudde for tidlig i avslutningen av øvelsen, så jeg valgte å avbryte og starte på nytt. Vi har ikke trent noe siden sist vi gikk kjede så det var ikke så overraskende at hun glemte seg her. På andre forsøk greide hun det, men utgangsstillingen var litt skjev.

4. Stå under marsj – denne var jeg spent på siden hun ikke fikk den til siste gang. Hun la seg ned i dekk den første gangen i dag også, men på andre forsøk greide hun det. Sist gang låste hun seg helt i dekken og jeg måtte “lære” henne stå på nytt. Så dette må vi trene på. Når jeg tenker meg om har vi som oftest tatt stå under marsj først når vi har hatt de to øvelsene i samme kjede. Så det er tydeligvis vanskeligere når det er dekk først.

5. Avstand – fin!

En bra treningsøkt med mye nyttig informasjon til hva vi skal trene på resten av uken. Alt er ikke perfekt, men det er heller ikke meningen. Når jeg går kjeder er det utholdenhet jeg trener på, dersom alt skal være perfekt får jeg ikke trent så mye utholdenhet. Det er bedre å ta med seg informasjonen og prøve å fikse det til neste kjede-trening.

Når jeg ser filmen fra i dag må jeg si at jeg ser en enorm forbedring hos Sara når det gjelder selvtillit og det at hun ikke gir seg. Selv om jeg feilet henne to ganger i løpet av kjeden, så prøver hun på nytt med like mye fart og entusiasme og det lyser glede og energi av henne gjennom hele kjeden. Da vi startet å trene hadde hun litt dårlig tror på seg selv og kunne gi opp dersom det ble feil, dersom hun prøvde igjen var ofte farten betydelig lavere og det ble ofte feil en gang til. Men i dag tok hun seg sammen på to øvelser og gjorde det riktig på forsøk nummer 2.

Blir jo helt stolt av hva min lille Sara får til!

                         

You may also like...

2 Responses

  1. Astrid sier:

    Så utrolig flink! 😀 Wow!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.