Blir så stolt

Min lille valp på 13 uker er så flink.

På lydighetsfronten har hun gjort store fremskritt. Vi har trent mer på det å ligge på en “stasjon”. Jeg bruker stoffburet eller et teppe.Hun viser stor forståelse for at hun skal bli liggende helt til hun får frisignal og i dag testet jeg å trene med Sara mens Sol skulle ligge.

                         

Vi har også fått et gjennombrudd i bakdelskontrollen. Hun har vært så avhenging av å ha boken der tidligere og har også vært litt for rask til å sette seg ned. Jeg har begynt å servere belønningene enda lenger ned slik at det blir unaturlig for henne å sette seg og i dag greide hun det helt fint uten bok å stå på.

                          

Jeg synes hun er så flink, hun skjønner ting med en gang. Det skal bare noen få repetisjoner til så kan hun det.

Hun må fortsatt bli flinkere til å leke, godbiter er fortsatt mye bedre enn lek. Jeg gleder meg til det blir litt lysere og tørrere ute så vi slipper å trene så mye inne på stua. Jeg har en mistanke om at hun kommer til å være veldig flink når vi får startet med jakt-treningen også. Det blir spennende å se hva det blir til slutt av lille Sol.

IMG_9564 (640x427)

You may also like...

9 Responses

 1. Vilde sier:

  Først og fremst: se så stor hun har blitt! Jeg trodde først det var Sara som lå på teppet i den første videoen. De vokser fort! Begge jentene dine er utrolig flinke, en fryd å se på videoene av treningene deres. Sols bakpartstrening begynner jo virkelig å ligne noe, herlig å se på. Hvorfor vil du ikke at hun skal sette seg?

  • Lill-Iren sier:

   Hun vokser så fort, spesielt i høyden.

   Det er enklere å jobbe med posisjon osv dersom de står, sitten legger jeg på helt til slutt. Nå er det viktig at hun står parallelt med meg og har hun har riktig posisjon i forhold til foten min. Dersom hun setter seg, blir jo posisjonen helt annerledes 🙂

 2. Vad duktiga ni är!! Det ser superfint ut!! 🙂

 3. Elise sier:

  Dere er jo kjempeflinke!! Ikke rart du er stolt 😉 elsker øra hennes forresten! åh skulle ønske dere bodde litt nærmere så jeg kunne hilst på dine!! elsker valpelukt (er litt egen god lukt)!!

  • Lill-Iren sier:

   Tusen takk, hun er virkelig veldig fin å trene. Jeg er veldig glad for at jeg turte å prøve meg på flat igjen 🙂

   Jeg skulle også av og til ønske at vi bodde litt lenger sør i landet siden det er mer hundeaktivitet der. Her er det veldig lite kurs, ingen haller å trene i osv. Men samtidig elsker jeg naturen her så jeg hadde nok savnet det dersom jeg hadde flyttet 😉 Så lenge det finnes så mange online-kurs som det gjør nå så går det greit å bo litt utenfor “hunde-Norge”. Og her vi bor nå er det aktiv retrieverjakt-miljø og det er kult. I helgen skal vi på trening igjen 🙂

   Hadde vært veldig kult å hilse på dere en gang ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.