Begynner å merke forskjell på hunden min

Vi fortsetter å følge tipsene fra Eva Bodfäldt for å få en bedre relasjon til hunden i hverdagen.

Og spesielt det å kalle inn av og til når hun kaster et blikk i min retning, gjør at hun har blitt mye mer oppmerksom på meg.

I går gikk vi en veldig fin tur på Lidaveten som er et av fjellene rett ved huset vårt. Selv om vi stort sett hadde fjellet for oss selv føler jeg vi får trent mye på passeringer allikevel. All följsamhetstreningen vi gjør på turene der vi ikke møter noen, får vi igjen for de turene vi møter på folk eller hunder.

Sol er ofte verst på å bjeffe og være nysgjerrig på folk vi møter på tur dersom vi har gått nesten hele turen alene og det plutselig dukker opp noen. I går møtte vi på et par da vi var nesten på toppen. Sol sladret helt perfekt uten et bjeff og kom løpende tilbake til meg. I det de skulle passere satte hun seg fint ved siden av meg uten av jeg trengte å gi henne beskjed om det…herlig!

Det er ingen tvil om at vi begynner å merke effekten av treningen vi har gjort.

Jeg har tidligere prøvd å legge inn en del turer der jeg vet vi møter folk og hunder, men jeg merker nå at jeg slapper mer av i forhold til det. Nå går jeg tur der jeg selv vil med god samvittighet, og føler fortsatt vi forbedrer passeringstreningen for hver dag.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.