Agilityfilmer

Denne måneden har jeg fått filmet litt agilityøkter.

Det er veldig lærerikt å se hva som fungerer og ikke av føringsteknikker. Jeg har jo egentlig ikke peiling på hva jeg driver med, vi har det bare veldig veldig gøy mens vi holder på.

                         

Jeg ser også stor forbedring bare på de tre øktene denne måneden. Sara har fått opp tempoet og blitt tryggere på at hun får det til.

                         

Hundene er flinke til å ligge og slappe av og se på at den andre trener. Da trener vi veldig effektivt siden jeg trener noen minutter med hver hund, før jeg bytter. I agility slipper man heldigvis å trene utholdenhet, her er det fart som gjelder så det kan være lurt å holde øktene korte.

Lekbelønning fungerer veldig bra siden begge er flinke til å komme inn til meg igjen med en gang. Denne siste filmen er fra i går og jeg synes vi hadde en veldig fin økt, imponert over lille Sol som ligger så avslappet uten kobbel og ser på i pausene sine.

Slalomen hennes har også blitt mye bedre, jeg belønner med godbit de gangene jeg synes hun er litt ute av kontroll. Når hun tar kontrollerte og fine slalomer kaster jeg leken.

Sara har blomstret og viser med hele seg at dette er kjempegøy.

                         

 Begge sliter litt med kommandoen for å løpe inn i røret så den skal vi trene på neste gang, fra alle vinkler. Sol trenger trening på å hoppe hinder uten å se på meg hele tiden. Ellers var den siste slalomen hennes på 2:12 helt utrolig fin!

De blir så slitne etter disse treningene.

IMG_4953 (800x533)

IMG_4952 (800x533)

IMG_4956 (800x503)

You may also like...

2 Responses

  1. Heidi sier:

    Så utrolig gøy å se, veldig bra framgang! 😀 Slalomen blir bare bedre og bedre, og etter hvert blir det litt bedre når/hvis du klarer å legge ut belønning i banen for da får du fokuset bort fra deg! Fortsett sånn 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.