15 kjappe om Sara

1. Hun elsker å leke, aller helst har hun lyst til å løpe rundt med leken å få meg til å jage etter henne. Etter mye trening kommer hun nå tilbake med leken for å leke drakamp (nesten) hver gang.

2. Hun elsker snø!

3. Sara elsker å trene retriverjakt og målet er å starte på jaktprøve en dag.

 

5. Hun var den mest aktive valpen i kullet.

6. Sara går godt overens med barn.

 

7. Da hun kom til oss som unghund var hun ikke så flink til å bare ligge stille å slappe av sammen med oss, men med litt trening har hun blitt en riktig kose-hund

8. Sara elsker vann, men hun føler seg ikke trygg der hun ikke når bunnen. Neste sommer er målet mitt å få henne til å svømme

9. Hun er veldig leken og en veldig typisk unghund, men med en gang hun starter på et blodspor er det fullt alvor. Hun er så “alvorlig” at hun nesten ikke kan ta i mot belønningen ved sporslutt. Så lenge hun får bære skanken tilbake er hun veldig fornøyd.

10. Sara synes alt som skal “tas på” er veldig skummelt. Hun blir heller hjemme enn å måtte gå en tur med sele eller dekken på. Etter mye tilvenningtrening er selen nå akseptert.

11. Sara er veldig glad i å trene lydighet.

12. Sara er omplassert og kom til meg 10 måneder gammel.

13. Da hun kom til meg var hun mye dårlig i magen. Jeg skiftet over til vom & hundemat kombinert med råforing og magen har fungert bra etterpå. Som den typiske flatten hun er elsker hun mat.

14. Hun bryr seg ikke om det er kaldt, ubehagelig eller trangt, så lenge hun får ligge nærmest mulig sin eier.

15. Sara har prøvd seg i lydighetsringen, men har problemer med fellesøvelsene på grunn av høyt stressnivå rundt andre hunder. Resten av programmet utførte hun fint og fikk fine149p med 0p på fellesdekk-øvelsen.

1803391-7-1381830376187

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.